2011-05-09 13:23:58• hírek • Szatmár.ro

Nyerjen a Szamosbecsi Takarmányáruházzal

Most különösen érdemes felkeresni a Szamosbecsi Takarmányáruház honlapját, hiszen egy kis keresgéléssel vásárlási utalványt lehet nyerni!

A cég 2000-ben alakult, kezdetben alig 20, jelenleg pedig már 120 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen végzik a Total Hungaria Kft. és a Nagisz Zrt. közreműködésével a házhoz szállítást. Mivel az áruház a Petei Határátkelőhöz közel van, ezért a forgalom nagy része a Romániából érkező vásárlókra alapul. Az áruházban olyan termékeket kínálnak, mint különböző tápok, takarmánykiegészítők, kutya- és macskaeledelek, rágcsálóirtók, vitaminok, légyirtók, horgászcsalik, etetőanyagok, valamint papagájok és galambok takarmányai.

Aki nem tud személyesen betérni az áruházba, annak ajánlott kihasználni a www.furaje.hu webáruház kényelmes lehetőségeit is, mely a nap 24 órájában segítségére áll, és egy rövid regisztráció után néhány kattintással feladhatja rendelését. Szatmárnémeti 20 km-es körzetében 5000 forint, azaz 80 lej vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítják minden héten szombaton a megrendelt termékeket. A weboldalon megtekintheti az áruházban árusított termékeket, megtalálhatja a mindig aktuális árlistát, a céggel kapcsolatos tudnivalókat, és az akciókat.

A Szamosbecsi Takarmányáruház és a Szatmár.ro nyereményjátékot indít, amelyen a hírportál olvasói vásárlási utalványt nyerhetnek, amelyet az áruházban vásárolhatnak le. A játékba kerüléshez nem kell mást tenni, mint böngészni a takarmányáruház honlapját és megjegyezni öt terméket, amelyet fogalmaznak. A termékek nevét a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a játékos nevével és telefonszámával együtt május 25-én délig - ekkor kerül sor a nyeremények kisorsolására. Az első helyezett egy 150 lej értékű, a második egy 100 lej értékű, a harmadik helyezett pedig egy 50 lej értékű vásárlási utalványt nyer. Sok szerencsét mindenkinek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: