2011-03-23 10:27:30• hírek • Szatmár.ro

Nyerjen a Korall Klinikával

A szatmárnémeti Korall Klinika is bekapcsolódott a Szatmár.ro egész évben tartó "Egészség. Bevállalom!" című kampányába. A közös nyereményjátékon olvasóink között három egészségfelmérő csomagot sorsolunk ki.

Legnagyobb kincsünk az egészség, ám amellett, hogy megpróbálunk a legegészségesebben élni, mindenképp szükség van bizonyos időközönként egy átfogó orvosi vizsgálatra, hogy a lappangó betegségeket azonnal kiszűrjük és megakadályozzuk kialakulásukat. Egy ilyen vizsgálat elvégzésére a legalkalmasabb a szatmárnémeti Korall Klinika, amely hazai és magyarországi szaktekintélyeket felsorakoztató orvoscsapatával várja pácienseit.

A betegközpontú intézmény Szatmár megye magán szakrendelői közül a legkorszerűbb, legmodernebb műszerparkkal rendelkezik, az európai előírásoknak megfelelően. A szakértelem és a modern berendezések mellett pedig a klinika megkíméli pácienseit attól, hogy hosszú órákat várakozzanak különböző szakorvosok rendelői, vagy a laboratóriumok előtt, hiszen lerövidíti a betegutat azzal, hogy egy helyen lehetőség van a laborvizsgálatokra, ultrahangra és nem utolsó sorban konzíliumok elvégzésére, így téve teljessé a szolgáltatásokat, amelyek csakis a betegek érdekeit szolgálják.

A Szatmár.ro és a Korall Klinika közös nyereményjátékába bekerülni nagyon egyszerű, csupán fel kell sorolni a klinika szolgáltatásaiból legalább ötöt. Az egészségügyi intézmény honlapján, a www.clinicakorall.ro oldalon ezeket könnyen megtalálja!

Következzenek a nyeremények:

I. díj - 350 Lei értékű egészségügyi csomag: általános belgyógyászati vizsgálat, általános laborvizsgálat, hölgyeknek: nőgyógyászati vizsgálat, férfiaknak: kardiológiai vizsgálat.

II. díj - 250 Lei értékű egészségügyi csomag: általános belgyógyászati vizsgálat, általános laborvizsgálat + EKG + ECO

III. díj - 150 Lei értékű egészségügyi csomag: általános belgyógyászati vizsgálat + EKG + ECO

A felsorolást tartalmazó emailt a jatek@szatmar.ro címre várjuk április 3.-ig, a sorsolást pedig április 4-én délben fogjuk megtartani. A levélnek tartalmaznia kell a helyes válasz mellett a játékos pontos nevét és telefonszámát, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Sok szerencsét!


Betegközpontú egészségügyi intézmény, modern felszereltséggel
Betegközpontú egészségügyi intézmény, modern felszereltséggel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: