2011-10-03 14:24:36• hírek • (x)

Nyerj wellness hétvégét Gyulán

A Primagym nyílt napjával kapcsolatos játékunkon egy négycsillagos wellness-hétvégét sorsolunk ki.

Október 11-én 14 órától kezdődik a nyílt nap a Primagymben, a Petőfi Sándor utca 45 szám alatt található irodaház ötödik emeletén. Itt most bérmentve kipróbálhatod mind a 15 mozgásformát, amivel az egészségközpont segít, hogy fittebben élhesd a mindennapjaidat. Emellett az egészségközpont kistermében vérnyomás- és vércukorszint mérés, testzsírszázalék megállapítás lesz, valamint étkezési és életviteli tanácsokkal látják el az érdeklődőket a Korall Klinika szakemberei.

A Fitt Nap Maraton névre keresztelt nyílt nap több értékes ajándékot is rejt a résztvevők számára. Próbálj ki legalább három edzésformát ezen a napon és nyerd meg a Korall Klinika által felajánlott 5 darab 200 Lej értékű egészségutalványok egyikét vagy 5 edzésforma kipróbálásáért a fődíjat a ****Wellnes Hotel Gyula Superior által felajánlott két személyre szóló kényeztető wellness hétvégét.

Ezzel még nincs vége a nyereményeknek: a  Szatmár.ro és a Primagym közös nyereményjátékán újabb pihentető wellness-hétvége talál gazdára, természetesen a ****Wellnes Hotel Gyula Superior felajánlásával. S mit kell tenni, hogy bekerülj a játékba? A Facebookon lájkold a Fitt Nap Maratonnal kapcsolatos cikkeket (ezt, illetve az itt olvasható, a rendezvény teljes programját tartalmazó írást) és máris bekerültél a játékba, s megszerezted az esélyt a két személyre szóló pihentető wellness hétvége megnyerésére. Emellett kérünk, lájkold a Szatmár.ro Facebookos oldalát is! A nyereményjáték október 10-én ér véget, a lájkolók között délben sorsoljuk ki a csábító nyereményt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: