2012-11-05 13:59:54• hírek • Szatmár.ro

Nyerj vásárlási utalványt az M3 Outlettel

Játssz és nyerj meg egyet a 3 db 15 ezer forint értékű M3 Outlet Center vásárlási utalványból!

Az M3 Outlet Centerben a legnagyobb világmárkák, úgymint a Nike, Puma, Mango, Gant, Benetton, Levis vagy Triumph széles választéka megtalálhatók! Minden nap akár 50-70%-os kedvezmény vár minden kedves Vásárlót, 10:00 – 20:00 óráig (magyarországi idő szerint)!  A széles választékból a család minden tagja megtalálhatja a stílusának leginkább megfelelő női-, férfi-, gyermekruházatot, sportruházatot, cipőt vagy kiegészítőt. Mindezt természetesen a legjobb árakon! Vásárlás után érdemes betérni egy finom ebédre a Centerben található éttermekbe vagy kellemes környezetben elfogyasztani egy finom kávét vagy üdítőt!

Ha szeretnél megnyerni egyet a Szatmár.ro és az M3 Outlet Center közös nyereményjátékában szereplő három darab, 15 ezer forintos vásárlási utalványból, válaszolj a következő kérdésre:

Mi a neve az M3 Outlet Center november 10-11-én megrendezésre kerülő promóciójának?

a.) Világmárkák éjszakája
b.) Őszi kuponnapok
c.) Outlet születésnap

A helyes választ a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a jó válasz megtalálásához pedig érdemes ellátogatni az M3 Outlet Center Facebook oldalára, ide kattintva! A játék november 12-én zárul, akkor kerül sor a sorsolásra. A helyes választ tartalmazó e-mailben várjuk a játékos nevét és telefonszámát is, ugyanis a szerencséseket telefonon értesítjük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: