2015-12-23 11:27:06• hírek • Szatmár.ro

Nyerj színházjegyet szilveszter estére: vár Mágnás Miska

A Harag György Társulattal közös nyereményjátékunkon két kétszemélyes belépő lel gazdára.

A 2015/16-os színházi évad szilveszteri előadásaként a nagysikerű operettet, a Mágnás Miskát mutatja be a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata.

Egy gróf és egy grófkisasszony, illetve egy lovászfiú és egy cselédlány rövid időre szerepet cserélnek. És ez lenne a legkisebb gond, ezután jön csak a valódi kalamajka… Cintányéros cudar világ, Hoppsza Sári és hasonló, közismert operettslágerek hangzanak el a Bakonyi-Szirmai-Gábor szerzőhármas szatirikus, ugyanakkor mulatságos történetében.

Az év végi előadás szereplői: Nagy Orbán, Bogár Barbara, Sándor Anna, Gaál Gyula, Orbán Zsolt, Méhes Kati, Frumen Gergő, Péter Attila Zsolt, Fehérvári Péter m. v., Kányádi Szilárd, Moldován Blanka, Bándi Johanna, Bodea Tibor, Gál Ágnes, László Zita, Marosszéki Tamás, Poszet Nándor, Zákány Mihály és Varga Sándor.

Idén is élőzenei kísérettel szólalnak meg a magyar operett-irodalom legismertebb slágerei, olyanok, mint a Cintányéros cudar világ, illetve a Csiri-biri kék dolmány. A zenekar tagjai: Manfrédi Annamária (zongora, zenekarvezető), Anderco Péter m. v. (szólógitár), Sabo Marcel m. v. (basszusgitár), valamint Cserey Csaba m. v. (ütőhangszerek).

Az előadás rendezője Bessenyei István, a díszletet Fornvald Gréti tervezi, jelmezei Szabó Anna munkái lesznek. A produkció zenei vezetője és a színészek zenei korrepetitora Manfrédi Annamária, dramaturgja Bessenyei Gedő István, koreográfusként pedig Bordás Attila és Gabriela Tanase dolgozik az előadás létrehozásában. A rendező asszisztense Végh Balázs, az előadás ügyelője és súgója Varga Katalin.

Jegyet nyerhetsz

A Szatmár.ro és a Harag György Színtársulat közös nyereményjátékán most jegyet nyerhetsz a december 31-én 18 órától játszott előadásra. Két kétszemélyes belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen választolnak a kérdésre: Ki rendezi a szilveszteri operett-előadást? A helyes válaszokat december 30-án délig várjuk a jatek@szatmar.ro email címre a játékos pontos nevével és telefonszámával együtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: