2011-09-08 16:35:16• hírek • Szatmár.ro

Nyerj színházbérletet a Harag György Társulattal és Szatmár.ro-val!

Hamarosan indul az színházi évad, mely idén is színvonalas előadásokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Ez alkalomból indít közös nyereményjátékot a Színház Harag György Társulata és a Szatmár.ro. A játékosok között a 2011/2012-es évad előadásaira érvényes bérletet sorsolunk ki.

Nem váltottál még színházbérletet? Most nyerhetsz egyet a Szatmár.ro és a Harag György színtársulat szeptember 9-23. között zajló közös játékán! És hogy miben részesülnek a bérletek leendő tulajdonosai? Színvonalas színi előadásokat láthatnak - legyen szó könnyed hangvételű, humoros vagy drámai alkotásokról - természetesen a társulat remek színészeivel, akik ezután is feledhetetlen percekkel ajándékozzák meg a közönséget.

Ebben az évadban a közönség egy marosvásárhelyi rendező, Balogh Attila Valahol Európában című előadását tekintheti meg, valamint az egyik legjobb romániai rendező Radu Afrim Boldogtalanok című előadása lesz műsoron. Valószínűleg nagy siker lesz a Fenyő Miklós-féle Made in Hungaria című musical bemutatója is Szilágyi Regina rendezésében, és Shakespeare Szentiván-éji álom című alkotása, amelyet Keresztes Attila fog rendezni.

A társulat célja, hogy felújítsa a már látott darabokat, mint a Chioggiai csetepaté, a Chicagot, A dzsungel könyvét, valamint a Kék csodatortát, és emellett vendégelőadásokat is szerveznek, mint a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház A Titok című előadása és a Nagyváradi Magyar Színház Szigligeti Társulatának Liliomfi című színdarabja.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint következő kérdésünkre válaszolni: A Harag György Társulat melyik előadást várod a leginkább?

A választ küldd el e-mailen a jatek@szatmar.ro címre, legkésőbb szeptember 23-ig. A levélben kérjük feltüntetni a pontos neved és a telefonszámod. A beküldők között három darab színházbérletet sorsolunk ki. A szerencséseket telefonon értesítjük a bérletek átvételi módjáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: