2015-02-09 15:29:07• hírek • Szatmár.ro

Nyerj romantikus vacsorát a Trattoria per Passionéban

Játssz velünk és nyerj egy kétszemélyes vacsorameghívást február 14-én estére!

Mario Marinelli, a Trattorie per Passione főszakácsa egy igazán különleges menűsorral kápráztatja el a szerelmeseket február 14-én este.

A négyfogásos vacsora bőséges előétellel indít: ebben lesz máj, mozzarella, bruschetta, csirketekercs brevata-szósszal, sajtszuflé, gomba és fekete ikra is - hogy csak néhányat említsünk meg a finomságok közül. A leves pesto-szószos crutonnal tálalt tök- és burgonyakrémleves lesz, a főétel pedig burgonya és répapürés "al limone" csirkemell. A desszert pedig egy igazi olasz meglepetés. Ennek neve: Mille foglie per passione.

De nem csak emiatt lesz különleges a szerelmesek napjának estéje a Trattoriában! Hogy a hangulat még emelkedettebb legyen, két remek énekes fog fellépni az este folyamán egy szerelmes dalokból összeállított csokorral: Nagy Norbert tenor és Csomai Cecília szopránénekesnő.

Asztalt foglalni és a vacsorával kapcsolatban egyéb információkhoz a 0361-807-137-es vagy a 0720-092-302-es számon lehet jutni. A romantikus vacsora 70 lejbe kerül személyenként.

A Trattorie per Passione és a Szatmár.ro nyereményjátékán egy szerelmespár viszont megnyerhet egy kétszemélyes vacsorameghívást, az év legromantikusabb estéjére! A játékunkban résztvevőknek nem kell mást tenniük, csak megírni a jatek@szatmar.ro e-mailcímre, hogy ki a két énekes, aki fel fog lépni február 14-én, szombaton este az étteremben. Na meg lájkolni a Trattoria per Pasisone Facebook-oldalát! A nyerteseket pénteken, február 13-án délben sorsoljuk ki. Az e-mailben feltétlenük szerepeljen a játékos neve és telefonszáma, mert a szerencsést telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: