2018-05-14 10:40:17• hírek • Szatmár.ro

Nyerj kétszemélyes belépőt a Hogyan nevezzelek? című vígjátékra!

Május 22-én és 24-én Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában lép színpadra a debreceni Csokonai Színház a Hogyan nevezzelek? című nagy sikerű vígjátékkal. Ha szeretnél te is a nézők között lenni, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni egy kérdésre.

Alexandre de la Patelliere és Matthieu Delaporte vígjátéka óriási sikert aratott Párizsban. A mű nem véletlenül vonz nagyszámú, lelkes közönséget: szórakoztató, jó humorral és kedélyesen szembesít az apró emberi gyarlóságokkal, s igazi, filozófiai kérdéseket is pedzeget.


„Pierre és Élisabeth hosszú évek óta élik a francia felső középosztály boldog hétköznapjait két gyermekükkel. Vacsorára várják Élisabeth testvérét,  Vincentet és annak várandós feleségét, illetve gyermekkori barátjukat. A marokkói fogások és francia borok fogyasztása jó hangulatban telik, mígnem Vincent ki nem böki, hogy milyen nevet választott hamarosan születő fiának. A kis társaság tagjai felhördülnek, s míg a leendő apát igyekeznek meggyőzni döntése helytelenségéről, akarva-akaratlan, indulatos és már-már túlságosan őszinte vélemények, mondatok hangzanak el. A parázs vita idővel túllép a névválasztás problémáján, felszakadnak a múlt fájó sebei és napvilágra kerülnek a jelen titkai” – írja az előadás szinopszisa. Az előadás szereplői Mészáros Tibor, Mercs János, Vranyecz Artúr, Majzik Edit, Zeck Juli, Ráckevei Anna és Gemza Villő / Hegyesi Rozália. Rendezője Ilja Bocsarnikovsz, díszlet és jelmeztervezője Marfa Gudkova.
 

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán most két kétszemélyes belépőt sorsolunk ki, melyek közül az egyiket 22-én, a másikat 24-én lehet felhasználni. Írd meg nekünk e-mailben, hogy melyik színház társulata hozza el városunkba a darabot! A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro címre várjuk. Az üzenetnek a megoldás és a neved mellett a telefonszámodat és az e-mail elérhetőségedet is tartalmaznia kell, ugyanis a szerencsés nyertesekkel így vesszük fel a kapcsolatot. Fortuna kegyeltjei az Északi Színház jegyirodájában vehetik majd át a kétszemélyes jegyeket, a játék május 18-án, déli 12 órakor zárul le. Ne szalaszd el te sem ezt a lehetőséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: