2018-09-21 12:13:41• hírek • Szatmár.ro

Nyerj kétszemélyes belépőt a Harag György Társulat évadnyitó előadására

Zenés mesejátékkal kezdi a 2018/2019-es színházi évad bemutatóinak sorát a Harag György Társulat.

Szeptember 26-án 18 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házának a nagyszínpadán mutatják be a Jékely Zoltán és Kocsár Miklós által írt Mátyás király juhásza című darabot. A Mátyás-emlékév jegyében színpadra vitt előadás rendezője a társulat örökös tagja, Tóth-Páll Miklós. A minden korosztály számára ajánlott, mindig igazságos Mátyás királyról szóló történetet és sok népmesei elemet felvonultató előadásból kiderül: a becsületesség és a hűség olyan erények, amelyek minden korban, minden körülmények között elismerést, jutalmat hoznak.  


Az előadás szereplői: Gaál Gyula, Laczkó Tekla, Diószegi Attila, Bándi Johanna, Péter Attila Zsolt, Keresztes Ágnes, Varga Sándor, Bodea Tibor, Orbán Zsolt, Zákány Mihály, Poszet Nándor és Méhes Kati. A mesejáték díszleteit Fornvald Gréti tervezte, a jelmeztervező Szabó Anna volt. Az előadás koreográfusa Gabriela Tanase, zenei vezetője Manfrédi Annamária, rendezőasszisztense Tamás Ágnes, ügyelője és súgója Fábry Zoltán.


A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös játékán most három kétszemélyes jegyet sorsolunk ki olvasóink között. Ha Te is szeretnél bekerülni a kalapba, nincs más dolgod, mint ennek a cikknek a Facebook-bejegyzését megosztani nyilvánosan a saját idővonaladon. Figyelem: a játékban csak azok vehetnek részt, akik a posztot valóban publikusan osztják meg, így arra kérünk, hogy fordíts különös figyelmet a megosztás beállításaira. A játék szeptember 25-én déli 12 óráig tart. A nyerteseket privát Facebook-üzenetben értesítjük.
 

Ha nem neked kedvez Fortuna, akkor sem kell szomorkodnod, ugyanis a bemutató előadás bérletszünetes. Jegyeket hétköznaponként 10 és 17 óra között lehet váltani az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, vagy egy órával az előadás előtt a helyszínen.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: