2013-06-25 11:35:03• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet az évadzáró gálára

A korábbi hagyományokat felelevenítve, a Harag György Társulat újra évadzáró gálával búcsúztatja a 2012-2013-as színházi évadot. A Szatmár.ro nyereményjátékán most belépőjegyet nyerhetsz a gálára.

2013. június 29-én, szombaton 19 órától kerül sor a Harag György Társulat idei évadzáró gálájára. A nagyérdemű többek között rövid humoros jeleneteket, monológokat, táncokat láthat-hallhat, illetve több társulati tag szólóban vagy duettben is énekel majd. A közel két órásra tervezett, egy szünettel bemutatott gála után a korábbi évek hagyományához igazodva a társulat újra zsíroskenyér-vacsorára és kötetlen baráti beszélgetésre invitálja nézőit a színház előcsarnokába. Belépők 20 lejes egységáron válthatók.

Az évadzáró gálára belépőjegyet nyerhetsz a Szatmár.ro-val. Azok között, akik a szatmar@szatmar.ro címre elküldik az idei kedvenc előadásuk címét, kisorsolunk két db egyszemélyes belépőjegyet az évadzáró gálára. Beküldési határidő: június 27-e, 22 óra.

A nyerteseket  2013. június 28-án, pénteken hirdetjük ki. Az e-mailben kérjük feltüntetni a teljes nevet és telefonszámot is.

A gálával kapcsolatos további információkért a 0261-712106-os telefonszámon lehet érdeklődni, vagy a színház Horea úti szervezőirodájában hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton 10 és 13 óra között, illetve előadás előtt egy órával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: