2015-09-23 17:27:10• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet az erdélyi stand-uposok előadására

Október 7-én 19 órakor a filharmóniában lép fel a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter.

„A tavaly még nem voltunk biztosak benne, hogy van igény Erdély nagyobb városaiban az egy évvel korábbi turnénk után egy újabbra, de azt mondtuk „Csakazértis" elmegyünk, körbejárunk, és kiderült, hogy igen. Idén már sokkal magabiztosabban indulunk útnak, kivéve Pétert, aki úgy fog vezetni, hogy nemrég kapta vissza a jogosítványát, és nem a talált tárgyak osztályáról, hanem a rendőrségtől." - mondta Tóth Szabolcs.

„Szatmárnémetibe jönni mindig jó.” – folytatta Felméri Péter. „A tavalyi turné egyik legjobb emléke számomra az volt, amikor felfedeztem, hogy újra lehet Turbo rágót venni. Biztos mindenki emlékszik még a 20 évvel ezelőtt slágernek számító, gyűjtögethető autós képeket tartalmazó rágóra. Kértem egy dobozzal a boltban, a néni adott egyet. Mondom nem egy darab, hanem egy doboz. De mondja, abban 100 van. Igen, igen, 100 darabot kérek. Úgy nézett rám, mint egy bolondra. De hát ezt jelenti felnőttnek lenni: annyi édességet vehetsz, amennyit csak akarsz.”

A Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter "Egyemazúzádat" című humorestjére jegyek 25 lejért kaphatók a Szatmárnémeti RMDSZ székházában (Mihai Viteazul/Rákóczi utca 10. szám), 9 és 17 óra között illetve műsor megkezdése előtt egy órával a helyszínen.

Akik pedig jegyet szeretnének nyerni a humorestre, azok játsszanak velünk! Játékunkon most két egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki az előadásra. Válaszolj helyesen kérdésünkre és ha szerencséd van a sorsoláskor, akkor a tiéd lehet az egyik belépő. Ja, és hogy mi a kérdés? Írd meg nekünk, hogy melyik népszerű stand-upos humorműsorban szerepelnek a magyarországi RTL Klubon a nevettetők! A válaszokat a jatek@szatmar.ro címre várjuk, szeptember 30-án délig!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: