2010-11-18 12:31:55• hírek • Szatmár.ro

Gólyabulit szervez az SZMDSZ

A kérdést nem egy állatmese ihlette, melynek mély tanulsága van, hanem egy óriási gólyáknak szervezett buli, amelynek hangulatáért Bárány Attila a felelős.

A helyszín sem az Óperenciás-tengereken túl található, hanem városunk egyik nívós szórakozóhelyén az Insomnia Clubban. A gólyáknak szervezett buli az SZMDSZ fő- és a MIK szervezésében valósul meg. A belépő sem egy mesebeli összeg csupán 10 lej. Bárány Attila dolgát, a megfelelő hangulatú buli megteremtését megkönnyítik a kedvezményes áron fogyasztható italok.

Egy jó Dj és a kedvezményes ital, egy pezsgő a nagyszerű buli kellékei, amelyek ezen az estén adottak lesznek. Az estét továbbá szebbé teheti a résztvevők számára a Gólyabuli tombolája. A fődíjt a Chalange Travel ajánlotta fel, mely két személyre szóló nyolcnapos kirándulás, ahol az úti cél a Benelux államok. A rendezvény támogatója a Communitas Alapítvány.

Szinte mindent megtudtatok a soron következő hatalmas buliról. Már csak azt nem tudjátok, hogy mikor és hánytól kezdődik. A pontos dátum és időpont  november 25-e, 10 óra. Ha ezeket nem hiszed el, akkor több mesét is idézve: „Járj utána!"



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: