2012-04-17 16:52:54• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet az Irigy Hónaljmirigy-bulira

Három darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a fergetegesnek ígérkező bulira! Az RMDSZ és a City Rádió szervezésében Szatmárnémetibe érkezik az Irigy Hónaljmirigy! Az egyik legsikeresebb magyar zenekar koncertjére április 21-én került sor, a Dana Hotel mögötti nagy rendezvénysátorban.

Szombaton Szatmárnémetibe érkeznek azok, akik sosem fogynak ki a humorból: este 20 órától, az Irigy Hónaljmirigy szenzációs csapata gondoskodik majd a jó hangulatról, a rekeszizmok kifárasztásáról. Napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója az Irigy Hónaljmirigy, több tévéműsort is készítettek már, s persze sláger-paródiák egész sora öregbíti hírnevüket. Vannak előadók, akik megsértődnek a fiúk paródiáin, vannak, akik jól szórakoznak rajtuk, de az biztos: a közönség halálra röhögi magát a fellépéseken.

A szervező RMDSZ és City Rádió, valamint a Szatmár.ro jóvoltából most három kétszemélyes belépőjegy talál gazdára azok között, akik részt vesznek a most induló nyereményjátékban. Aki jegyet szeretne nyerni, gondolkodjon egy kicsit, majd soroljon fel legalább három produkciót, zenekart vagy énekest, akit a Hónaljmirigyes fiúk már kiparodizáltak. A feladat nem nehéz, hiszen eddigi karrierje során jó néhány áldozata volt a paródia-zenekarnak.

A három nevet a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk április 20-án déli 12 óráig. Fontos, hogy az e-mail tartalmazza a játékos pontos nevét és telefonszámát, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: