2014-12-24 10:46:47• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a szilveszteri színházi előadásra

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata 2014. december 30-án, 19 órától bérletszünetben mutatja be az Eisemann-Szilágyi szerzőpáros Én és a kisöcsém című közismert operettjét a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében, majd ezt követően 31-én, 18 órai kezdettel szilveszteri díszelőadásként ismét műsorra tűzi.

A bemutatóra 30 lejes, a szilveszter esti előadásra pedig 50 lejes egységáron válthatnak jegyet az érdeklődők. A színház az ünnepek alkalmából csoportos kedvezményt hirdet: mivel idén a 2014-es naptári évet búcsúztatjuk, minden 14 megvásárolt jegy után egyet ingyen kínálnak az érdeklődő csoportoknak.

A kedvezmény a legalább 14 fős csoportok mellett a 14-ik, 114-ik, 214-ik stb. egyéni jegyvásárlóra is vonatkozik. Utóbbiak szintén ingyen juthatnak hozzá egy-egy belépőhöz. A kedvezményes ajánlat mind a 30-i, mind pedig a szilveszteri produkcióra érvényes.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

Nyerj jegyet a szilveszteri előadásra!

A Szatmár.ro és a Harag György Színtársulat közös nyereményjátékán egy belépőt sorsolunk ki a december 31-én, szerdán, 18 órai kezdettel tartandó Én és a kisöcsém című szilveszteri díszelőadásra. Aki nyerni szeretne, annak csak egyetlen kérdésre kell válaszolnia: Ki rendezi a szilveszteri, fergetegesnek ígérkező előadást? Egy kis segítségért kattints ide! Az e-maileket a jatek@szatmar.ro címre várjuk december 29-én 10 óráig. A levélben tüntetsd fel pontos neved és telefonszámodat, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: