2015-02-20 18:42:51• hírek • Kocsis Zoltán

Nyerj jegyet a szerdai, csengeri magyar-románra!

Első alkalommal fordul elő, hogy hivatalos válogatott labdarúgó mérkőzést rendeznek Csengerben, ahol szerdán Magyarország és Románia U21-es futsalcsapatai lépnek pályára. A meccsre a belépő mindössze 500 forint, vagy ha Szatmárnémetiben vásárolod meg, akkor 8 lej. Ám ha részt veszel a Szatmár.ro játékán, akkor megnyerheted a két ingyenjegy egyikét.

Ehhez nem kell mást tenned, minthogy helyesen válaszolj egy kérdésre, ezt a cikket pedig megosztd a Facebookon. A kérdés az: a hivatalos FIFA-szabályzat szerint egy csapatban hányan vannak egyszerre a pályán egy futsal-meccsen? Válaszodat neveddel és telefonszámoddal kedd délig küld el a jatek@szatmar.ro emailcímre. A kedd délben esedékes sorsolást követően pedig telefonon értesítjük a nyerteseinket.

A szerdai meccsről tudni kell, hogy mind Magyarország, mind pedig Románia az Európa-bajnokságra készül, így ez fontos teszt lesz mindkét kapitány számára. A találkozó (helyi idő szerint) 18.00 órakor kezdődik. Érdemes azonban már korábban helyet foglalni a teremben, ugyanis az egykori Olimpia-játékos Mándi Attila 9 éves tanítványai a csengeri 9 éves gyerekekkel játszanak majd egy előmérkőzést. A belépő mindössze 500 forintba kerül.

Fontos információ, hogy Szatmárnémetiben is lehet jegyet venni a meccsre, méghozzá két helyen: a Red Hat Kávézóban, valamint a Sportmania sportüzletben. Nyolc lejbe kerül egy belépő. Jegyet lehet váltani úgy a magyar, mint a román szurkolók szektorába is. Szatmárnémetiben kedd délig folyik majd az árusítás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: