2014-10-08 15:42:29• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a magyarországi sztárok fergeteges előadására

Október 25-én 15 és 19 órától is bemutatják az A kaktusz virága című előadást.

Magyarországon az elmúlt évtizedekben is több színház tűzte sikerrel műsorára az "A kaktusz virága" című darabot, amelynek legújabb premierjére 2013. nyarán került sor a Bánfalvy Stúdió előadásában. Nádas Gábor zenéjét és Szenes Iván halhatatlan dalszövegeit élő zenekar kelti életre neves közreműködők részvételével. A premier a Budapesti Nyári Fesztivál keretében a Városmajori Szabadtéri Színpadon került bemutatásra, a szatmárnémeti közönség pedig október 25-én láthatja a parádés szereposztású előadást a Szakszervezetek Művelődési Házának a színpadán.

A helyzetkomikumban, zenében és táncban bővelkedő darab stílusát tekintve a szatmáriak kedvence lesz, ezért két előadást is tartanak a már említett dátumon: 15 és 19 órától is megtekinthető lesz az előadás.

A 15 órától kezdődő előadásra pedig a Szatmár.ro olvasói is jegyet nyerhetnek: három darab kétszemélyes jegyet sorsolunk ki a játékunkra jelentkezők között. Csak annyit kell tenned, hogy felsorolsz három színészt az előadásból!

Az e-maileket a jatek@szatmar.ro emailcímre várjuk október 22-én délig. A levélben a helyes válasz mellett szerepelnie kell a játékos pontos nevének és telefonszámának, a nyerteseket ugyanis telefonon fogjuk értesíteni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: