2017-06-06 14:15:34• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a humorestre

A Showder Klub nagyágyúi újból városunkba látogatnak, hogy egy felhőtlen és nevetéssel teli humorestet tartsanak június 9-én 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában, az idei SZIN rendezvénysorozat egyik programjaként. A Szatmár.ro-val jegyet is nyerhetsz a humorestre!

Már nincs sok hátra, ugyanis a hónap elején sokak kedvencei, Benk Dénes és Mogács Dániel humorestjét láthatjuk a Szatmári Ifjúsági Napok idei felvonásának keretén belül.

Benk Dénes 1979. szeptember 28-án született Jászberényen. A Dumaszínház tagja és a tévében látható Showder Klub című műsor egyik állandó fellépője. Többek között a Kiss Ádám által létrehozott és jól ismert internetes sorozat, az OnAirDayTour egyik szereplője.

A másik fellépő, Mogács Dániel így mutatkozik be: ”1977-ben, elég fiatalon születtem, rögtön utána lehúztam pár évet csecsemőként. Tehetséges színész vagyok, erről papírom is van, de mivel nem ismer senki, leginkább a családnak játszom. Ha valaki azt kérdezné, hogy van-e érettségim, emelt fővel mondanám, hogy van, bár a mai napig nem értem, hogy szereztem meg. Az orvosok szerint így a harmincas éveimben nem valószínű, hogy a 170 cm-es testmagasságom pozitív irányba változni fog. Ha mindent újra kezdhetnék, akkor is lennének tartozásaim. Sokáig a Mindentudás Egyetemének hallgatója voltam. Most má' mindent tudok és tudásomat nem átallom átadni azoknak, akik meghallgatnak.”

A nagyszerűnek ígérkező humorestre a belépők már megvásárolhatók elővételben a MIK székhelyén (RMDSZ székházban, Mihai Viteazu utca 10. szám), hétköznaponként 9 és 16 óra között! A jegyek az előadás napján is kaphatók lesznek még, a helyszínen 20 lejes vételáron!

Nyerj jegyet a Szatmár.ro-val!

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán hat egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a június 9-én megtartandó stand-up estre. Csak egy kérdésre kell válaszolnod! Írd meg a jatek@szatmar.ro email címre annak a szórakoztató műsornak a címét, amelyben a két nevettető rendszeresen fel szokott lépni! A mailbe írd bele a neved és a telefonszámod is, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni. Sorsolás csütörtökön, június 8-án 12 órakor!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: