2013-02-13 10:52:23• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a farsangi bálra!

A szatmárnémeti RMDSZ, a City Rádió és a Cultur Art Egyesület idén is nagyszabású farsangi bált rendez a Károlyi úti Dana Hotel rendezvénysátrában.

Idén a magyar zenei paletta egyik legkarizmatikusabb szereplője, a Hungária és a R-GO egykori frontembere, Szikora Róbert lép fel a Károlyi út 128 szám alatt található Dana hotel rendezvénysátrában megtartandó bálon. Az idén hatvan éves művész természetesen nem egyedül lép fel, elkísérik őt múzsái, a gidák is. Felcsendülnek majd olyan korszakos slágerek, mint a „Ballag a katona", „Ciaó Marina" vagy a „Szeretlek is, meg nem is" - csikidamra fel tehát! Szikora Róbert és gidáinak koncertje után az Amulett zenekar húzza majd a talpalávalót, biztosítva, hogy a közönség hajnalig ne kívánkozzék hazamenni.

Aki ott szeretne lenni, az siessen megvenni a jegyet, február 22-én, péntek este 20.00 órai kezdettel pedig a szervezők várják a Károlyi út 128. szám alatt található Dana hotel rendezvénysátrában. A belépők 35 lejes egységáron kaphatóak az Északi Színház jegyirodájában hétköznap 10.00-17.00, szombaton pedig 10.00-13.00 órák között.

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán
két darab kétszemélyes jegy talál gazdára. Akik meg szeretnének nyerni egyet a két belépőből, azoknak könnyű dolguk van. A jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk a szerencsevadászok levelét, melyben kérjük, soroljanak fel három Szikora-dalt. A levélben persze szerepelnie kell a játékos nevének és telefonszámának is, ugyanis a nyerteseket telefonon értesítjük a jegyek átvételének körülményeiről! Nyereményjátékunk február 21-én délben zárul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: