2018-06-01 07:45:13• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Szibériai csárdás című előadásra!

Nyerj belépőt a Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán.

Zenés, romantikus játékkal, a Szibériai csárdással vendégszerepel június 9-én, szombaton, 19 órai kezdettel Szatmárnémetiben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház. A Harag György Társulat meghívására az Északi Színházban játszott előadás írója Tasnádi István, rendezője a Szatmárnémetiben már többször dolgozó Tasnádi Csaba. 
 

Tasnádi István zenés romantikus játéka egyszerre állít emléket az 1914. június 28-án kirobbant első világháború hadifogolytáborokban sínylődő - s ott az időt lágerszínházakban múlató - bakáinak, és Kálmán Imre világhírű művének a Csárdáskirálynő című nagyoperettnek.


Jegyek az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában kaphatók minden hétköznap 10 és 17 óra, szombatonként pedig 10 és 13 óra között, illetve előadás előtt egy órával a helyszínen. További tájékoztatásért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.
 

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán most két kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a június 9-i előadásra. Írd meg nekünk e-mailben, hogy ki a rendezője a Szibériai csárdás című előadásnak! A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro címre várjuk. Az üzenetnek a megoldás és a neved mellett a telefonszámodat és az e-mail elérhetőségedet is tartalmaznia kell, ugyanis a szerencsés nyertesekkel így vesszük fel a kapcsolatot. Fortuna kegyeltjei az Északi Színház jegyirodájában vehetik majd át a kétszemélyes jegyeket. A játék június 7-én, déli 12 órakor zárul le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: