2013-04-24 17:21:37• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Szerelem bemutatójára

A Harag György Színtársulat pénteki bemutatójára két darab egyszemélyes jegyet sorsolunk ki.

Mi a szerelem? Hányféle arca, formája, színe van? És hány évszaka? Hogyan vágyakozunk a szeretett lény után, vagy éppen a szerelem után, ha hiányzik az életünkből?

„Az vagy nekem, mint testnek a kenyér", mondja Shakespeare. Ebben az értelemben Barta Lajos műve éhezés-történet: a szerelem, mint egy falat kenyér, úgy hiányzik abból a világból, amelyben hősei élnek. Ha mégis felsejlik, mint remény, úgy kapnak utána, mint éhezők az utolsó morzsa után.

Barta darabja a szerelem és a nő drámája. Négy különböző nőalak által a szerelem négy évszakát mutatja meg. A darabot április 26-án, pénteken, 19 órai kezdettel mutatja be a Harag György Színtársulat Keresztes Attila rendezésében.

A Szatmár.ro és a Harag György Színtársulat nyereményjátékán most két egyszemélyes belépőjegy lel gazdára. A játékosoktól azt kérjük, válaszoljanak a következő kérdésünkre: Ki írta a Szerelem című darabot? A helyes válasz pontos névvel és telefonszámmal a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk pénteken 11 óráig, ugyanis ekkor sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: