2011-10-25 16:47:55• hírek • Szatmar.ro

Nyerj jegyet a Szatmár.ro-val a Magyar Cirkusz és Varieté előadására

A Magyar Cirkusz és Varieté évről évre teltház előtt lép fel Csengerben
A Magyar Cirkusz és Varieté évről évre teltház előtt lép fel Csengerben

Évről évre teltház előtt mutatja be produkcióit a Magyar Cirkusz és Varieté Csengerben és vélhetően nem lesz ez másként idén november 26.-án sem. A színvonalas előadásra először nyerhetnek jegyet a szatmár.ro olvasói.

A Magyar Cirkusz és Varieté 1954-ben alakult és immár tizenegyedik éve lép fel minden télen Csengerben is a „Mi van a puttonyban" című előadással. Műsoraik és bemutatóik oly sikeresek, hogy az elmúlt három évben már két előadást kénytelenek tartani a szomszédos városban. Idén erre egy hónap múlva, november 26.-án kerül sor, a két előadás időpontja pedig (természetesen magyar idő szerint) 14.30 és 17.30 óra.

A műsor feledhetetlen élményt ígér minden gyereknek és felhőtlen kikapcsolódással csábít minden felnőttet. Utóbbiak számára 1500 forintba kerül egy belépő, míg a kicsik számára 1000 forintba. Iskolai csoportok számára jelentős kedvezményt ajánlanak fel a szervezők, amennyiben a részvételi szándékot előzetesen jelzik feléjük (a 0036-30-680-1172-es telefonszámon vagy a csengercsarnok@gmail.com e-mail ).

Mi több, a szatmár.ro olvasói között négy családi jegyet sorsolunk ki azok számára, akik november 22.-ig helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy melyik évben alakult a Magyar Cirkusz és Varieté.

A helyes választ tehát november 22.-ig küldjék el a jatek@szatmar.ro email címre és az Ön családja is megnyerheti ezt a kellemesnek ígérkező délutáni szórakozási lehetőséget. A válasz mellé ne feledje mellékelni telefonszámát is, hogy értesíteni tudjuk, amennyiben megnyerte a négy belépő valamelyikét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: