2012-03-26 13:15:27• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Republic koncertjére!

Öt darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a legendás zenekar nagykárolyi fellépésére.

A Republic legutóbb négy évvel ezelőtt játszott a szatmáriaknak, ezúttal pedig március 31-én este Nagykárolyban, a Freedom Klubban lép fel. Aki részese akar lenni az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb magyar együttese koncertjének, az ne csináljon más programot magának március utolsó napján!

Az 1990-ben alakult Republic az elmúlt két évtizedben összesen 21 nagylemezt jelentett meg. Az etno rockot, az instrumentális rockot és a pop rockot vegyítő banda sikert sikerre aratott, számtalan sláger fűződik a nevéhez. Ugye te is fel tudnál sorolni legalább három slágert? Ha igen, most jól figyelj!

Most ezzel a három slágerrel nyerhetsz is: a szatmár.ro és a Freedom Klub közös nyereményjátékán öt kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a koncertre. Ahhoz, hogy a neved bekerüljön a nyereményjátékba, nem kell mást tenned, csak elküldeni egy emailben a három Republic-sláger címét, valamint neved és telefonszámod a jatek@szatmar.ro e-mailcímre.

A leveleket Március 30-án délig várjuk!

A jegyek elővételben 28, a helyszínen pedig 33 lejbe kerülnek. A belépőket a BMW Barban, a Viking Clubban és a Freedom Clubban illetve a zenekar honlapján lehet megvásárolni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: