2010-05-03 09:03:47• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Kispál és a Borz koncertre

Május 5-én Kolozsváron, a helyi sportcsarnokban koncertezik a Kispál és a Borz. Lovasiék a Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Paprika Rádió meghívására, a helyi Diáknapok nyitóbuliján lépnek fel. Velünk belépőjegyeket nyerhetsz a bulira!

A Kispál és a Borzot 1987-ben Bräutigam Gábor, Ózdi Rezső, Kispál András és Lovasi András alapította. 1989-ben kiadták első demójukat Tökéletes helyettes címmel, majd megjelentették első albumukat is Naphoz Holddal néven. Az együttes tagjai 16 év alatt sokat cserélődtek. Kétszer volt dobos csere: Bräutigam Gábort Tóth (Csülök) Zoltán váltotta, őt pedig 2002 nyarán Michael Zwecker. 1996-ig trióként játszott, ekkor csatlakozott hozzájuk Dióssy Ákos. 2006 nyarán Michael Zwecker elhagyta az együttest, helyére Bóra Áron került, de mintegy egyévnyi játék után ő is elhagyta a zenekart. Legújabb dobosuk a 2007 telén "beavatott" Mihalik Ábel. Gyakran vendégművészekkel lépnek fel, például a Pál Utcai Fiúk énekesével, Leskovics Gáborral. 2006 szeptemberében a Sláger rádió és az [origo] által indított Álomsláger című szavazáson, melynek célja „minden idők kedvenc magyar slágerének" a kiválasztása volt, az együttes dala, a Ha az életben a 3. helyezett lett.

 

2010-ben bejelentették, hogy az együttes a Sziget Fesztiválon utolsó koncertjét fogja adni.

A belépőjegyek elővételben 25, helyszínen 30 lejbe kerülnek, ám a Szatmár.ro segítségével néhányan meg is nyerhetik a belépőjegyet. Ehhez nem kell mást tenni, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre: Melyik dal lett dobogós helyezett az Álomsláger versenyen? A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mai címre várjuk május 4-ig, 17 óráig. A helyes választ beküldők között három darab egyszemélyes jegyet sorsolunk ki! Az e-mailban kérjük feltüntetni a beküldő pontos nevét és telefonszámát is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: