2012-03-21 08:55:59• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Kaméleon bulira - itt lesz VV Olivér és Jerzy is!

Való Világ buli lesz szombat éjszaka a Kaméleonba: 10 kétszemélyes jegyet nyerhetsz a Szatmár.ro-val.

Ha szombat este, akkor buli a Kaméleon Klubban, a szatmári magyar fiatalok kedvenc szórakozóhelyén! S a buli most még nagyobb lesz, ugyanis Dj. Leviciusz legjobb zenéi mellett a negyedik Való Világ széria két sztárja teszi még forróbbá a hangulatot. Az RTL Klub valóságshow-jának rosszfiúja, VV Olivér poénos beszólásokkal, ceremóniamesterként dobja majd fel a bulit, a műsor hősszerelmese, VV Jerzy pedig a lányok reményei szerint azt teszi majd, amihez a legjobban ért: erotikus tánc közepette dobálja majd le a ruháit. Jerzy ugyanis keresett chippendale táncos.

Dj. Leviciuszt ideiglenesen a Budapestről érkező lemezlovas, Dj. Johnny fogja egy időre váltani. A VV sztárjai természetesen "befoghatók" majd közös fotózásra és autogramokat is fognak osztogatni, sőt, együtt is bulizhatsz velük, hiszen azt ígérték: nem rohannak majd tovább újabb fellépésre.

Most jegyet nyerhetsz a szombat éjszakai valóvilágos bulira a Szatmár.ro-val: válaszolj a kérdésünkre és küldd el a helyes választ tartalmazó emailt teljes neveddel és telefonszámoddal a jatek@szatmar.ro e-mail címre március 23-án déli 12 óráig.

A kérdésünk: hanyadik Való Világ szériában szerepeltek a szombaton Szatmárra érkező valóságshow-szereplők?

VV Olivér - ő lesz a szombati buli MC-je

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: