2017-12-04 16:32:20• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Harag György Társulat szilveszteri előadására

Idén szilveszterkor egy fergeteges zenés vígjátékkal lepi meg a közönséget a Harag György Társulat. Bessenyei István rendezésében a Charley nénje című darabot tekintheti meg a nagyérdemű, mely egy ugyancsak mulatságos történetet idéz meg:

Charley és barátja, Jack beleszeretnek a szép Spittigue lányokba, Kittybe ás Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik.


Ha szeretnéd vidám nevetéssel zárni az évet, akkor itt a lehetőség, ugyanis a Szatmár.ro három darab egyszemélyes jegyet sorsol ki a játékosok között.


A belépők megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint egyetlen kérdésre helyesen válaszolni: Ki rendezi az idei szilveszteri előadást? Válaszodat küldd el privát üzenetben facebook oldalunkra telefonszámoddal vagy e-mail címeddel együtt, a megadott elérhetőségek egyikén fogunk értesíteni, ha neked kedvezett a szerencse. A nyereményjáték december 14-ig tart.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: