2012-12-24 14:04:24• hírek • Kocsis Zoltán

Nyerj jegyet a Harag György Társulat szilveszteri előadására

Ajándékozd meg párodat, barátodat, barátnődet egy pazar előadással 2012 utolsó délutánján és nézzétek meg a Szatmárnémeti Észak Színházban „A szabin nők elrablása" című zenés bohózatot a Harag György Társulat előadásában. A jegyek felét a Szatmár.ro biztosítja.

A társulat színésze, Kányádi Szilárd ezzel a darabbal mutatkozik be a szatmári közönségnek rendezőként. Szerinte a Kellér-Horváth-Szenes szerzőhármas klasszikussá vált darabjának a mai napig van aktuális mondandója, emellett pedig remek szórakozást nyújt mindenki számára.

A színpadon pedig megcsodálhatjuk Péter Attila Zsolt, Gál Ágnes, Bándi Johanna, Gaál Gyula, Rappert-Vencz Stella, Varga Sándor, Nagy Orbán, Marosszéki Tamás, László Zita, Némethy Zsuzsa, Zákány Mihály, Laczkó Tekla játékát.

A december 31-én délután 18.00 órakor kezdődő előadásra két egy személyes jegyet sorsolunk ki azon kedves olvasóink között, akik elküldik a jatek@szatmar.ro címre december 28 déli 12.00 óráig A szabin nők elrablása című darab szerzőhármasának a teljes nevét.A helyes válasz mellett az e-mailben kérjük tüntesd fel teljes neved és telefonszámod, hogy ha nyertél, könnyen értesíthessünk.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: