2011-10-04 14:53:01• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Csík Zenekar Szatmárnémeti koncertjére

A koncertre jegyeket az Északi Színház jegypénztárában lehet megvásárolni minden hétköznap 9 és 15 óra között és szombatonként 10-13 óra között. Egy jegy ára 40 lej.

Október 26 valószínűleg nagy ünnep lesz a minőségi zene szatmárnémeti rajongói számára: 19 órai kezdettel az Északi Színház előadótermében fog fellépni a Csík Zenekar. Nyereményjátékunkon jegyeket sorsolunk ki a koncertre.

Mai világunk zenei élete rendkívül sokszínű, nemcsak a műfajok, stílusok, hanem az előadók sokaságát tekintve is. Ennek a színkavalkádnak egyik igazán érdekes és izgalmas színfoltja, Magyarországon immár 23 éve működő Csík Zenekar, amely elsősorban a magyar népzene hiteles tolmácsolója.

A zenekar elsősorban a magyar népzene hiteles tolmácsolója. Az utóbbi néhány évben olyan zenei utat választottak, amely lehetőséget ad arra, hogy minél több embernek adjon a népzene váratlan, de kellemes élményt. Bátran mondhatjuk, hogy a népzene és a könnyű műfajok eddig soha nem alkalmazott, igazán érdekes és sikeres ötvözését egy új műfaj megteremtésével hozták létre.

Ezelőtt a rockzene erősítette magát a népzenével, a Csík Zenekar muzsikájában a népzene kebelezi be a rockzenét, megtartva a népzene autentikus értékeit, az emberi gondolatok, érzések szép gyümölcseit, és látva a mai változó világunkat mozgató pop és rockzene sok embert megérintő sodró erejét.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy megismerd ezt a különleges zenei világot, vagy már régóta a Csík Zenekar több százezres rajongótáborának tagja vagy, használd ki a lehetőséget, és nyerj jegyet a Szatmárnémetiben október 26-án megtartott koncertre. A nyereményjátékunkon résztvevők között három egyszemélyes jegyet sorsolunk ki. A játékba úgy kerülhetsz be, hogy válaszolsz a kérdésre: Hány éve működik a Csík Zenekar? A helyes választ a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a sorsolásra pedig október 24-én délben fog sor kerülni. Az e-mailekben feltétlenül szerepeljen a játékos pontos neve és telefonszáma, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

A Csík Zenekar Szatmárnémetiben fog koncertezni

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: