2013-01-19 12:44:05• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet a Bertici Fivérek lemezbemutató koncertjére

Öt kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a február 15-én megrendezésre kerülő lemezbemutató koncertre.

Egyfajta Valentin-napi ajándéknak szánja a szatmáriaknak azt a nagyszabású lemezbemutató koncertet a Bertici Attilából és Öcsiből álló Bertici Fivérek zenekar, amelyet február 15-én, 19 órai kezdettel tartanak a Dinu Lipatti Filharmóniában. A két zenész legújabb albumának a címe "Erdély legszebb virágszála", a dalokat pedig az ismert magyarországi zeneszerző és dalszövegíró, Sihell Ferry írta a fivérek közreműködésével. Az album dalai már többnyire ismertek, hiszen a Youtube videómegosztó portálon több is meghallgatható ezekből, illetve hallhatók voltak a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában is - sőt, hallhatók lesznek, a Prizma TV-n is.

A lemezbemutató koncerten a fivérek mellett fel fog lépni sztárvendégként Baby Gaby és Sihell Ferry, valamint színpadra lép a szatmári Royal Team zenekar is, valamint Henna, az egykori Flowers zenakar tagja is meglepi a közönséget néhány dallal.

A lemezbemutató koncertre jegyek 10 lejes egységáron kaphatók a Netmusic hangszerkereskedésekben, minden jegyhez egy ajándék cd-t kapnak a vásárlók.

A Szatmár.ro hírportál és a Bertici Fivérek zenekar közös nyereményjátékán öt darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a lemezbemutató koncertre. Olvasóinknak csak arra a kérdésre kell válaszolniuk, hogy mi a címe a most bemutatásra kerülő lemeznek. A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a beküldők közül pedig február 1-én sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket. Az e-mailek a helyes válasz mellett feltétlenül tartalmazzák a játékos teljes nevét és telefonszámát, ugyanis a jegyek átvételéről telefonon értesítjük a nyerteseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: