2016-01-29 13:36:43• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet Dancs Annamari és barátainak előadására

Február 8-án 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében lép fel Dancs Annamari, Janza Kata és Laki Péter - nyerj jegyet az operett-előadásra.

Két év után újra turnézik Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház szólistája, két kollegájával, a Soha ne múljon el címet viselő operett-, musical- és könnyűzene gálával.

A koncerten természetesen felcsendülnek a műfajok legismertebb slágerei is, főként  a hungarikumnak számító magyar operettek gyöngyszemei, de számos új dal is bekerült a repertoárba, az  eddigi színekhez újabbakat hozva,  és amelyek által az énekesnő újabb arcát, zenei képességeit is megmutatja.  Sor kerül a Színház, szerelem című, most megjelent lemezének bemutatójára is, számos szeretett és a jövőben szerethető dallal.

Most is lesz sok tánc és vidámság, hiszen meghívottjai között van a színház ígéretes, fiatal táncoskomikusa, Laki Péter, aki Annamarival egyre több produkcióban látható. Gyönyörű tenor hangja nemcsak az operettekben, hanem a musicalekben is  jól érvényesül, tánctudása tökéletes. De itt lesz a magyar musical koronázatlan királynője, Janza Kata is, aki több produkció főszerepében, köztük az Elisabeth ősbemutatóján jeleskedett. Őt már rég szerettük volna látni az erdélyi színpadokon, most végre sikerül, természetesen csak azoknak, akik nem hagyják ki ezt az alkalmat egy felejthetetlen előadásra.

Felhőtlen hangulat, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos jelmezek - mindez az operettek, musicalek, örökzöldek csodálatos, szórakoztató,  fergeteges világával és világhírű melódiáival, a régi-új Annamarival, valamint művész kollégáival, Janza Katával és Laki  Péterrel.

Játssz velünk és nyerj!

Jegyeket a fellépésre az Északi színház jegyirodájában vehetsz, ám a szervezők és a Szatmár.ro jóvoltából lehetőség van arra, hogy jegyet nyerj az operett- és musical előadásra. Nem kell mást tenned, mint válaszolni a kérdésre: melyik erdélyi városban született Dancs Annamari? A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro emal címre várjuk 5-én délig. A helyes válasz melett az e-mailben mindenkép szerepeljen pontos neved és telefonszámod - a nyerteseket ugyanis telefonon értesítjük. A beküldők között két, páros belépőjegyet sorsolunk ki.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: