2015-11-12 14:33:00• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet Az Éhezők Viadala legújabb részére

Három kétszemélyes jegyet sorsolunk ki az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező részre.

Már türelmetlenül várod Az Éhezők Viadala történet befejező részét? Nem kell már sokat várni, ugyanis hamarosan a Grand Mall mozija is játszani fogja Katniss Everdeen, Peeta és a forradalmárok történetének befejező részét.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjátéka, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland). Legjobb barátai - Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) és Peeta (Josh Hutcherson) - támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss előtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezők viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezető úton.

A Grand Mallban november 19-én 20 órától lesz a premier előtti vetítés. Ez azonban egy igazán különleges alkalom lesz, ugyanis egy jeggyel két filmet is láthatsz! 20 órától ugyanis A kiválasztott című film első részét lehet majd látni, hogy könnyebb legyen felvenni a történet fonalát a folytatásban. Lesz egy kis szünet, majd következik a legújabb rész! A duplafilmre szóló jegy ára pedig 18 lej!

A Szatmár.ro és a Grand Mall közös nyereményjátékán most három darab kétszemélyes jegyet sorsulunk ki Az Éhezők Viadala minimaratonra! Ha nyerni akarsz, válaszolj a kérdésre - Hány részt mutattak már be Az Éhezők Viadalából? - majd a helyes választ küldd el a jatek@szatmar.ro címre pontos neveddel és telefonszámoddal együtt november 18-án délig. Ekkor fogjuk kisorsolni a szerencsés nyerteseket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: