2011-05-03 10:44:34• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyeket a Szatmár.ro-val

A SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY május 6-8 között szervezi az V.-ik Vakáció és Utazás Kiállítást, a Holiday & Travel EXPO - 2011 Szatmárnémeti-t a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Már több éve hagyomány városunkban, hogy május második hétvégéjén megrendezésre kerül a Vakáció és Utazás Kiállítás. Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, légitársaságok, wellness és gyógyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, a szaksajtó képviselői, bankok és biztosító társaságok képviselői. A szervezők a kiállítás mindkét estéjére különleges kísérő programokkal kedveskednek a kiállításra látogatóknak.

Péntek este egy Fergeteges koncertre várják a nagyérdemű mulatni vágyó közönséget, hisz éjfélkor lép fel MC Hawer & Tekknő a Kaméleon Klubban. A mulatós zene kedvelői valószínűleg nagyon várják már a fellépést, amelyen a magyarországi mulatós zenei élet állócsillagai fognak fellépni.

Szombaton, azaz május 8-án este 19 órától a Szakszervezetek Művelődési Háza fog otthont adni a Miss Szatmárnémeti 2011-versenynek, amelyen Szatmár megye legszebb lányai szállnak harcba a megtisztelő címért. A döntős lányokat töb előválogatón választották ki, ők most egy edzőtáborban készülnek a nagy döntőre.

A Szatmár.ro és a Show Time Entertainment Factory közösen nyereményjátékot hirdet, melyen három kétszemélyes koncertbelépőt, illetve három kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a szépségversenyre. A játékba való bekerülésért csak fel kell sorolni négy MC Hawer és Tekknő slágert, a dalok címét pedig elküldeni a jatek@szatmar.ro e-mail címre, május 5-én délig. A mailben mindenképp legyen benne a játékos neve és telefonszáma, mert ha nyert, a jegyek átvételéről telefonon értesítjük!


Holiday and Travel Expo, immár ötödik alkalommal


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: