2010-05-15 11:13:10• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyeket a Showder Klubosok fellépésére

Aranyosi Péter, Kiss Ádám és a Szomszédnénik is fellépnek május 22-én a Szatmárnémeti Filharmóniában, a Business Transaction által szervezett stand-upos műsorban.

Ezalkalommal a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia színpadán Aranyosi Pétert, Kiss Ádámot és régi jó ismerősként a Szomszédnéni Produkciós Iroda két humoristáját, TéEszt és BéFét üdvözölhetjük majd. Már az előadók nevét hallva kis mosoly jelenik meg az olvasó arcán, hiszen a népszerű előadóktól mindenki tud egy-egy jó poént idézni.

A Szatmár.ro segítségével most három személynek nem kell jegyet váltania a fergeteges stand-up előadásra. A humoristák két előadást is tartanak Szatmárnémetiben, 16 illetve 20 órai kezdettel. Olvasóink a 16 órakor kezdődő műsorra nyerhetnek jegyet, csupán egy egyszerű kérdésre kell választ adniuk: Melyik RTL Klubos műsorban láthatjuk hétfőnként a humoristákat?

A helyes választ tartalmazó e-mailt a jatek@szatmar.ro címre várjuk május 20-a, déli 12 óráig. A nyertesek között három darab egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki.


Fergeteges poénesőre számíthatunk
Fergeteges poénesőre számíthatunk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: