2011-02-15 21:39:02• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyeket a Maksa-előadásra

Jegyet nyerhetsz Maksa Zoltán február 25-én, pénteken 19 órakor kezdődő szatmárnémeti előadására.

Eleged van az unalmas hétköznapokból? A munkából? A monotonitásból? Kell egy kis kikapcsolódás! Erre remek alkalom lesz február 25-én Maksa Zoltán szatmárnémeti fellépése, amikor az Északi Színház termében ülve a legendás humorista poénjai kapcsolják ki az agyad másfél órára!

Maksa Zoltán 1962 február 16-án született. Eredeti szakmája szerint vegyészlaboráns. 1980-1983 között a Kőbányai Gyógyszergyárban dolgozott. Humorista pályáját 1982-ben a Magyar Rádiónál kezdte a Humorfesztiválon, de még csak szerzőként. Előadóként az 1990-es Humorfesztiválon az egyik fődíjat nyerte. A Maksa Híradó 1991-es elindulása után lett igazán ismert, amit 13 éven át írt, szerkesztett. 2 és fél évig ment Maksaméta című műsora a Mikroszkóp Színpadon, majd "Konyhashow" című estjével aratott nagy sikert egy évadon át. Ezzel az előadással érkezik szatmárnémetibe a humorista.

Zoltán ebben a műsorában egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakít, az eddigi reakciók alapján igen kellemes szórakozást nyújtva a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek, külsőségeiben kicsit megidézve Hofi Géza szellemét, hiszen Géza bácsi halála óta ez az első olyan stand up színházi produkció, ahol az előadó jelmezzel, kellékekkel, s szituációs játékkal egészíti ki produkcióját.

A Szatmár.ro hírportál segítségével most jegyet nyerhetsz az előadásra. Csak egyetlen kérdésre kell válaszolni: Mi a címe Maksa Zoltán előadásának, amellyel Szatmárnémetiben is fellép?

A nyereményjáték február 24-ig délig tart, akkor kerül sor a sorsolásra, amelyen öt személy egy-egy egyszemélyes belépőt nyer az előadásra.A helyes választ tartalmazó e-maileket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a levélben legyen feltüntetve a beküldő neve és telefonszáma, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: