2013-04-15 14:34:53• hírek • Szatmár.ro

Nyerj ingyenes autóátvizsgálást az Automeisternél

A Balesetmentes Közlekedés Évének jegyében nyereményjátékot indít az Automeister és a Szatmár.ro.

A 2013-as év a Balesetmentes közlekedés éve a Szatmár.ro-nál, ez alkalomból pedig számos jótanáccsal látjuk el olvasóinkat, hogy minél nagyobb biztonságban közlekedhessenek, de terveink szerint több rendezvényt is fogunk szervezni, melyeken a balesetmentes közlekedés fontosságára hívjuk fel a figyelmet. Cikkeinkben felhívtuk már arra is a figyelmet, hogy az autó műszaki állapota is meghatározó a balesetmentes közlekedés tekintetében, a gépkocsi hirtelen meghibásodása ugyanis könnyen balesethez vezethet. Éppen ezért most autóátvizsgálást és egyéb szerviz-szolgáltatásokat nyerhetnek olvasóink az Automeister felajánlásával!

Akik már igénybe vették az Automeister szolgáltatásait, tudhatják: itt minden autós panaszra van gyógyszer, a jól felszerelt központban van autódiagnosztika, a mesterek értenek az autóvillanyszereléshez, felfüggesztéshez, irányzékhoz, futómű-beállításhoz és még sorolhatnánk.

Ugyanitt gumiszerviz és klímaszerviz is működik, úgyhogy nem csak legenda, hogy itt tényleg minden autós bajt meg tudnak oldani. A szervizben megtudtuk: már hibrid meghajtású autó is járt náluk, a mestereken pedig az sem fogott ki! A szervizben a szükséges alkatrészeket is könnyen és gyorsan be tudják szerezni! Nem csoda hát, hogy aki a szatmári mesterekre akarja bízni az autóját, az a téli és a nyári csúcsszezonban előre kell jeleznie érkezését, akár két három nappal!

A Szatmár.ro és az Automeister közös nyereményjátékán három díjat sorsolunk ki. Olvasóink nyerhetnek egy teljes körű autó-átvizsgálást, egy ingyenes téliről-nyárira, vagy esetleg nyáriról-télire gumicserét, illetve egy olajcserét. Egy kérdésre várjuk a választ: melyik Szatmár.ro-s projekt ezüstfokozatú támogatója az Automeister? A helyes választ tartalmazó e-maileket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk április 30-ig. Az e-mailnek feltétlenül tartalmaznia kell a játékos nevét és telefonszámát, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni. 

Az idei tematikus évünk aranyfokozatú támogatója a Global Assistance biztosítási bróker cég valamint az Autowebshop.ro internetes webáruház. Ezüstfokozatú támogatóink a First Drive Autósiskola és a szatmárnémeti Automeister.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: