2014-03-07 13:58:05• hírek • Szatmár.ro

Nyerj hosszú hétvégét pároddal: Bécs vagy Krakkó - Te döntesz!

Kis séta, egy fotó és máris megnyerheted a Challenge Travel által felajánlott kétszemélyes utazást!

Egy izgalmas, kétszemélyes hosszú hétvégét nyerhetsz a Szatmár.ro és a Challenge Travel most induló közös nyereményjátékán. Azt pedig, hogy Bécsbe vagy Krakkóba utaznál inkább egy felejthetetlen hétvégére, azt te döntöd el!

A Challenge Travel ugyanis tavasszal két városlátogatást is szervez.

A bécsi városlátogatásra a csoport május elsején indul. A kirándulók a négynapos program során, az osztrák főváros felé menet megnézhetik Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, majd rövid látogtást tesznek Budapesten. A folytatásban Bécs nevezetességeit tekintik majd meg - egyebek mellett a Schönbrunn kastélyt és a Hundertwasser házat -, de a kirándulás része egy hajókázás a Dunán Krems és Melk között, de meg fogják látogatni Eisenstadtot is, Burgenland fővárosát. A kiruccanás részvételi díja 155 euró személyenként, a Challenge Travel törzsutasai pedig 140 euró/fő kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatást. Jelentkezni az utazásra március 10-ig lehet a Chalenge Travelnél, 70 euró előleg befizetésével személyenként.

A Krakkói kirándulásra április 12 és 15 között fog sor kerülni. Az első éjszakát az utazók a festői szépségű Zakopaneban fogják tölteni és egy igazi goral lakomán is részt fognak venni. A második napon látogatást tesznek Wieliczkában, a világ egyik legrégebboi sóbányájában, amely 135 méterrel a felszín allatt található. A folytatásban Krakkó nevezetességeit járják majd be a kirándulók, a harmadik nap része lesz az Auschwitz-i koncentrációs tábor meglátogatása. Az utazás részét képezi egy rövid wadowicei látogatás és egyebek mellett Kassa meglátogatása. Ennek az utazásnak is 155 euró az ára.

Krakkó

Mit kell tenni a nyereményért?

A Challenge Travellel közös nyereményjátékunkon egy kétszemélyes utazás talál gazdára, a szerencsés nyertes pedig a fent említett két kiruccanás közül választhat. A játékban való részvételhez kicsit mozogni kell: keresd fel a Challenge Travel szatmárnémeti székhelyét, a Nagypiac közelében - Nicolae Golescu utca 7. szám - és fotózd le az utazási irodát kívülről. A képet küldd el a jatek@szatmar.ro e-mail címre március 20-ig, pontos neveddel és telefonszámoddal. Két hét múlva pontosan délben sorsoljuk ki a nyertest. A sorsolásban csak azok vesznek részt, akik megosztják a Szatmár.ro facebook oldalán közzétett cikkünket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: