2010-07-20 11:56:31• hírek • Szatmár.ro

Nyerj hosszú hétvégét a Vizespóló versenyen!

A Szatmár.ro vizespóló versenyt rendez a mezőpetri motopartyn!

Augusztus 5 és 7 között hatodik alkalommal rendezi meg a Viking Moto Club a szokásos évi motoros találkozót, amely egy ideje a Szatmárnémeti strandról a Mezőpetri határába helyzete át a székhelyét.
Ahogy már megszokhattuk: hatalmas bulinak ígérkezik a motoparty, amelyen olyan zenekarok biztosítják a jó hangulatot, mint a Moby Dick, a Wan-ted  vagy az  AB/CD. A koncertek mellett lesznek motoros vetélkedők, motorszépségverseny is.

A rendezvény egyik legnagyobb durranása a Szatmár.ro által szervezett vizespóló verseny lesz. Már most érdemes készülni egy kis erotikus tánccal a versenyre, hiszen nem babra megy majd a játék: a legjobb vizespólós produkciót a Szatmár.ro díjazni fogja, ráadásul nem is akármivel. A legszebb mellű és legjobb mozgású hölgy egy hosszú, wellnesses kényeztetéssel színesített  hétvégét nyerhet párjával a Hajdúszoboszlói Airport Panzió felajánlásával. A panzió egyébként az ismert üdülőövezet egyik legnagyobb aquaparkja közelében található.

A versenyre jelentkezni a helyszínen lehet majd, augusztus 7-én, szombaton 16 óra előtt. A vizespólózást bevállaló lányok közül az első tíz jelentkező vehet majd részt a versenyben, és szállhatnak harcba a csábító főnyereményért. Jelentkezni a motorparty szervezőinél vagy a Szatmár.ro hírportál munkatársainál lehet majd.


Pillanatkép a tavalyi Szatmár.ro vezespóló versenyről
Pillanatkép a tavalyi Szatmár.ro vezespóló versenyről


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: