2012-02-27 12:21:56• hírek • Kocsis Zoltán

Nyerj és tanulj meg vezetni a First Drive-al!

Unod a sok gyaloglást és meg szeretnél tanulni vezetni? Szeretnéd megajándékozni gyermeked vagy párod egy igazán tartalmas ajándékkal? Betöltötted a 18. életévedet, de nincs elég pénzed, hogy valóra váltsd álmod és megszerezd a vezetési engedélyt?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor a First Drive Autósiskola és a Szatmár.ro a segítségedre lehet.

Szatmárnémeti egyik legdinamikusabban fejlődő autósiskolája és Szatmár megye legolvasottabb hírportálja hétfőtől közös nyereményjátékkal kedveskedik olvasóinak. Ha helyesen válaszolsz egy kérdésünkre, akkor egy 400 lej értékű kedvezményt nyerhetsz. Nem tévedés, régi lejben négy millió lejjel kevesebbért szerezheted meg a jogosítványt a First Drive-val.

A fiatalos, lendületes autósiskola nem csak ezzel a nyereményakcióval várja ügyfeleit! Modern, kitűnő technikai állapotban lévő autók, a vizsgakörülményekkel megegyező számítógépes tesztek, rugalmas program: ez mind jellemzi a First Drive-ot! Mindezt ráadásul két nyelven, magyarul és románul is igénybe veheted!

Hogy a harminc órányi vezetés élvezhető és hatékony legyen, arról a fiatal, türelmes oktatók gondoskodnak. Arról, hogy az elméleti oktatás akadálytalan és eredményes legyen, az egész nap elérhető oktatási terem gondoskodik.

A First Drive mindemellett állandó kedvezményekkel várja ügyfeleit Szatmárnémetiben, az István tér (Piata Eroii Revolutiei) 5 szám alatt. További információkhoz a 0753015006-os telefonszámon, a first.drive@yahoo.com emailcímen illetve a http://www.facebook.com/pages/Scoala-de-Soferi-First-Drive-Autosiskola/188245021196407 Facebook profilon juthatsz hozzá.

Amennyiben meg szeretnéd nyerni a Szatmár.ro és a First Drive 400 lej értékű, átruházható nyereménykuponját, akkor válaszolj a következő kérdésre: Mit jelent az iskola angol neve magyarul?. A helyes választ, telefonszámod és neved kíséretében március 12-ig küld be a jatek@szatmar.ro emailcímre és akkor te is részt vehetsz a sorsoláson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: