2010-12-14 15:51:22• hírek • Szatmár.ro

Nyerj és ajándékozz ajándékutalványt!

Értékes ajándékutalványokat nyerhetsz, ha részt veszel a Szatmár.ro legújabb nyereményjátékán. A Szalon Expressive és PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Központ felajánlásával összesen hat darab, egyenként 100 Lej értékű ajándékutalványt sorsolunk ki a játékosok között.

A Szatmár.ro is segít olvasóinak az ajándékok beszerzésében, csak egy kis szerencsére és némi információra van szükség. A játékosok között összesen hat - három Szalon Expressive és három PrimaGym - egyenként 100 lej értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, amelyekkel szeretteidet is meglepheted vagy akár saját célra is felhasználhatod.

A szatmáriak által közkedvelt szépségszalon, a Szalon Expressive most mindenkinek segítséget nyújt az ajándékválasztásban, hiszen a szalon ajándékutalványa nagyszerű meglepetés lehet minden alkalomra vagy ünnepre. A Szalon Expressive ajándékutalványait a szalon által nyújtott fodrász vagy smink szolgáltatásokra, illetve professzionális kozmetikumokra és hajápoló termékekre lehet beváltani. Most egy kis szerencsével te is a szépségszalon által felajánlott egyik ajándékutalvány tulajdonosa lehetsz, csak részt kell venned a Szatmár.ro legújabb nyereményjátékán.



Ez még nem minden, ha szakítanál a megszokásokkal és valami különlegessel lepnéd meg szeretteit vagy akár saját magad, ebben segítséget nyújt a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center. Ha ezúttal a szerencsére bízod magad, a PrimaGym felajánlásával olvasóink közül hárman, 100 lej értékű fitnesz-ajándékutalványban részesülnek.

A játékosoktól következő két kérdésre várjuk a választ: Hol található a Szalon Expressive, és hol található a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center? A válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk.

A helyes választ beküldők közül december 22-én, szerdán sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket. Csak azok a játékosok nyerhetnek, akik az e-mailben a helyes válasz mellett, a pontos nevüket, címüket és telefonszámukat is feltüntetik. Sok sikert kívánunk mindenkinek!



Nyerj fitnesz ajándékutalványt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: