2012-10-15 15:25:26• hírek • Szatmár.ro

Nyerj egy üveg minőségi fehérbort a Nachbiltól

Lájkold a Szatmár.ro Facebook oldalát és oszd meg a Nachbil borászat szüretéről szóló cikkünket!

A borászat tulajdonképpen művészet, ahol a borász tudását, érzékiségét és szenvedélyét juttatja kifejezésre abban a csodálatos műben, melynek végeredményét a fogyasztó élvezheti, talán azért is tartják a bort az istenek italának - ezt vallják Szatmár megye legjobb borászatának, a bélteki Nachbil borászatnak a tulajdonosai.

Néhány héttel ezelőtt a Szatmár.ro újságírói is részt vettek a több hétig tartó szüret egy napján, személyesen is megtapasztaltuk a munkát és alázatot, a természet és a környék szeretetét, ami a szőlőlé mellett mind-mind bekerül a Nachbil borok palackjába. A Szatmár.ro olvasói ezzel a cikkel nyerhetnek is.

Azok ugyanis, akik lájkolják - ha még nem tették meg - a Szatmár.ro facebook oldalát majd megosztják a Facebookon a Nachbil borászat szüretéről szóló cikkünket, egy nyereményjátékban vehetnek részt, melynek keretében egy héten keresztül minden nap gazdára talál egy üveg 2011-es Nachbil Trio Alb fehérbor. Játékunk most veszi kezdetét, az első nyertes nevét pedig kedd délben hozzuk nyilvánosságra!

A nyerteseket minden nap ebben a cikkünkben nevezzük meg.

A nyertesek:
Október 16. - Jakab Zsolt
Október 17. - Noemi Dorgai-Vincze
Október 18. - Magyar Andrea
Október 19.  - Vászka Attila
Október 20.  - Veres Sándor
Október 21. -Tünde Farcas Fenyak
Október 22. - Fodor Zsolt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: