2010-08-02 14:04:17• hírek • Szatmar.ro

Nyerj egy mini-nászútat

Küldd el nekünk a lagzifotóidat, és nyerj egy hosszú hétvégét pároddal.

A nyári hónapokban menyasszonyokkal, vőlegényekkel és az őket elkísérő, örömükben osztozó családtagokkal telik meg a régi városközpont parkja vagy a Kossuth kert. A fiatalok életük legboldogabb perceit élik meg az esküvőjük napján, a Szatmár.ro pedig az ifjak segítségére siet abban, hogy megmutathassák, mennyire emlékezetes is volt ez a nap.

Hírportálunk újabb nyereményjátékát ifjú házasoknak szánja, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

De mi is kell tenni, hogy részt vehessenek a játékban?

Az ifjú párnak annyi dolga van, hogy az esküvő napján készült - a polgári házasságkötés, templomi esküvő és az éjszakai mulatság  - legjobb képeit elküldik a jatek@szatmar.ro e-mail címre. A részvételhez legkevesebb 10, legtöbb 15 képet várunk nagy felbontásban, tehát mobiltelefonos, rossz minőségű képeket nem fogadunk el. (A nagy méretű fotók esetében ajánlott egy emailhez maximum 3 képet csatolni!) Az e-mailnek tartalmaznia kell egy rövid leírást az ifjú párról, arról, hogy hogyan találkoztak, mennyi ideig jártak együtt, milyen közös eredményeket értek el eddig illetve milyen közös terveik vannak a jövőre nézve. Természetesen a jelentkező levélben fel kell tüntetni a pár pontos nevét illetve telefonszámát is, hiszen ilyen úton értesítjük majd őket, ha a sorsoláson ők nyerték a játék csábító fődíját.


A beküldött képeket az év hátralévő részében a Szatmár.ro hírportál a Lagzifotó rovatban fogja közzé tenni. A fotókat augusztus  2-től várjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre, szeptember elsején 15 óráig. A sorsolásra és az eredményhirdetésre szeptember elsején 17 órakor kerül sor.

A nyereményjáték támogatója: Hét csillag Üdülő- és Konferenciaközpont

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: