2010-06-21 07:35:46• hírek • Szatmár.ro

Nyerj drift taxizást a Szatmár.ro-val

Három olvasónknak fantasztikus élményben lehet része az Opel Drag Racingen!

A régió legnagyobb autós megmozdulásának ígérkezik a július 3-án és 4-én a Szatmárnémeti Reptéren megrendezésre kerülő Opel Drag Racing. A szervezők tavaly már elkápráztatták a motorsportok rajongóit és a laikusokat egyaránt, most azonban még látványosabb showra számíthatunk. Lesz rakéta-meghajtósú jetcar, gyönyörűen tuningolt autók és Romániában először lép fel a Drag Racingen a GO Fast világbajnok streetfighter és motoros kaszkadőr, Trógermókus.

A show egyik csúcspontja a többszörös Drift bajnok, Radír bemutatója is, aki driftes csapatával hihetetlenül látványos showra készül a külön erre a célra kialakított drift arénában. Egy biztos: autógumik nem maradnak egészben a show végére!

A Szatmár.ro három bátor és szerencsés olvasójának abban az élményben lehet része, hogy közvetlen közelről, a pilótafülkében élheti át, ahogy a drifterek füstölgő gumikkal leradírozzák a pálya betonját. Aki bevállalná az élményt, nem kell mást tennie, csak egy egyszerű kérdésre válaszolnia: mi a valódi neve a Radírként emlegetett többszörös driftbajnoknak? Akinek egy kis segítségre van szüksége, az itt megtalálja.

A helyes választ tartalmazó e-mailt a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk június 27-én 24 óráig, a három nyertes nevét június 28-án a délelőtti órákban hozzuk nyilvánosságra. A helyes választ tartalmazó e-mailben mindenképp szerepelnie kell a játékos pontos nevének és telefonszámának, ugyanis a szerencséseket telefonon fogjuk értesíteni. A nyeremény nem átruházható, tehát csak olyanok játsszanak, akik tényleg bevállalják: beülnek Radír mellé egy kis taxizásra!


A Szatmár.ro-val utas lehetsz Radír drift-taxijában!
A Szatmár.ro-val utas lehetsz Radír drift-taxijában!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: