2015-10-08 17:49:13• hírek • Kocsis Zoltán

Nyerj dedikált Fradi-mezt a legek versenyén!

Már csak egyet kell aludnunk minden idők talán legnagyobb, de mindenképpen legszélesebb körű szatmári Fradi-találkozójáig. Ahol három dedikált mezt is lehet nyerni!

Két évvel azt követően, hogy a Ferencváros öregfiúk-csapata emlékezetes meccset vívott az Olimpia hasonló korú labdarúgói ellen, péntek délután kicsit ismét Szatmárnémetibe „költözik" Magyarország legpatinásabb és legnépszerűbb klubja. Hogy mit jelent a Ferencváros nem csak a magyar, de a nemzetközi sportéletben, azt talán nem csak a zöld-fehérekért szurkolóknak nem kell elmagyarázni.

Péntek délután 17 órai kezdettel a Református Gimnázium tornatermében az FTC négy ikonikus alakjával találkozhatnak a (nem csak) szatmári sportbarátok. Itt lesz a korábbi 49-szeres válogatott labdarúgó Lisztes Krisztián, az olimpiai bajnok birkózó Sike András, a Ferencváros női kosárlabdacsapatának kétszeres KEK-győztes sikeredzője, Elek Gábor, valamint Szántó Imre, Kovács István és Erdei Zsolt korábbi ökölvívók edzője. Nem csak a magyar, de a nemzetközi sportéletnek is ismert és elismert szereplői ők. Itt lesz továbbá Nyíri Zoltán elnökségi tag, operatív igazgató, a klub stratégiai alelnöke is.

A két órásra tervezett közönségtalálkozón a sportbarátok nem csak kérdéseket tehetnek fel a legendáknak, talán (egykori) példaképeiknek, hanem három dedikált Fradi-mezt is nyerhetnek a legek versenyén. Azért neveztük el legek versenyének, mert a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő mellett a legjobb kérdést feltevő hölgy nyerhet egy-egy dedikált mezt.

Szintén fontos információ, hogy délután 14 órától minden igazi Fradi-szurkoló kiválthatja azt a kártyát, ami lehetővé teszi, hogy akár élőben, a helyszínen szurkolhasson kedvenceinek. Nagyon fontos azonban, hogy a bonyodalmak elkerülése végett mindazok, akik a kártyát ki akarják váltani, előbb küldjék el pontos nevüket és telefonszámukat a szatmarifradifunklub@gmail.com, vagy a szatmarifradifanklub@gmail.com e-mail címre!

A pénteki közönségtalálkozó nem csak a szatmáriak, de a Ferencváros számára is kiemelten fontos. Jelzi ezt, hogy a történteket a FradiTV is megörökíti!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: