2012-09-11 09:00:15• hírek • Blikk.hu

Majka: Bármit tettem, nem bántam meg!

Tíz éve még ő maga sem hitte, hogy így megváltozik az élete a ValóVilág miatt.

Ha tíz évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy ilyen életem lehet, biztosan az arcába röhögök – mondja Majka (33), aki a pontosan 10 évvel ezelőtt, 2002. szeptember 11-én induló ValóVilág első szériájának játékosa volt.

Ugyan nem sikerült megnyernie a fődíját, de a legnagyobb győzelmet az összes valóságshow-hős közül ő könyvelheti el magának, hiszen emberek tízezreit a mai napig motiválja mindaz, amit elért. Tíz évvel ezelőtt ezen a napon tárult ki először a villa kapuja, alig pár nappal azután ugyanis, hogy a TV2 elindította első, britektől vásárolt valóságshow-ját, a Big Brothert, az RTL Klub reagált a „kihívásra", és egy saját gyártású realityt hozott össze: ez lett a ValóVilág. Az ötlet Árpa Attila nevéhez köthető, akinek rövid időn belül sikerült is leköröznie a konkurens csatornát, és elérni a legnagyobb nézettséget.

Az első széria lakóinak – Ági, Lorenzo, Nóri, Szabolcs, Györgyi, Oki, Hajni, Majka, Niki, Leslie –  valójában fogalmuk sem volt arról, mire vállalkoznak. És nem csupán azért, mert korábban még nem volt példa hasonló valóságshow-ra idehaza, hanem mert az RTL Klub teljes titokban tartotta a részleteket, és pontosan ez tetszett meg Majkának is, aki ma már nemcsak rapperként ismert és sikeres, de emellett tévés és rádiós műsorvezető, valamint tehetséges pókerversenyzőként körbejárta már a világot, rangos versenyeken szerepel rendszeresen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: