2013-02-22 12:44:50• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőt Majka koncertjére

Majka és Curtis koncert lesz március elsején a szatmárnémeti Kaméleon Klubban. Most jegyet nyerhetsz a fellépésre!

Az egykori valóságshow-hős, Majka és új partnere, a Belehalok című slágerben is közreműködő Curtis lesz a vendége a Kaméleon Klubnak március elsején. Ugye már te is készülsz a nagy bulira?

Az RTL Klub Való Világ címá valóságshowjában tűnt fel először a képernyőn Majoros Péter, azaz Majka, és ebben a showban találkozott először Dopemannel -  a műsor után pedig közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett a Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza.

2004-ben jelent meg Majka második albuma, majd 2007-ben a harmadik. Aztán némi hallgatás után jött a nagy visszatérés 2012-ben a Belehalok című slágerrel, amely nézettségi rekordokat döntött a Youtube videó-megosztón.

Most a Kaméleon és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán hét darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki azok között, akik beküldik a jatek@szatmar.ro e-mail címre a kedvenc Majka slágerük címét. Emellett pedig lájkolják a Kaméleon Klub Facebook-oldalát. Mától minden nap egy-egy nyertest fogunk kisorsolni, úgyhogy érdemes sietni: már ma nyerni fog valaki. A nyertesek nevét csütörtökön hozzuk nyilvánosságra. A beküldött e-mailben feltétlenül szerepelnie kell a játékos nevének és telefonszámának, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: