2018-09-08 08:45:18• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőt Kiss Ádám és Benk Dénes közös humorestjére

Készítsd a rekeszizmaid, ugyanis visszatér városunkba a humor két nagyágyúja, Kiss Ádám és Benk Dénes.

Kiss Ádám a Dumaszínház és a Showder Klub oszlopos tagja, illetve állandó fellépője. Mi több, kijelenthetjük, hogy ő a humoristák rocksztárja. Azonban nem egyedül érkezik Szatmárnémetibe, ugyanis Benk Dénessel közösen hozzák el hozzánk a Humor Sapiens címre keresztelt humorestet. Benk Dénes – kollégájához hasonlóan – széles körben elismert humorista, aki egyedi stílusával és megragadó személyiségével képes pillanatok alatt nevetésre bírni a nagyérdeműt.


Nevük hosszú évek óta egyet jelent a teltházas fellépésekkel, a rekeszizmokat keményen megdolgoztató hahotázással, s nem lesz ez másként Szatmárnémetiben sem. Ha szeretnél ott lenni, akkor mindenképp vegyél részt a szervezők és a Szatmár.ro közös játékán, melynek során két egyszemélyes belépő talál gazdára. Ha te akarsz lenni az egyik szerencsés, akkor nem kell mást tenned, mint ennek a cikknek a Facebook-bejegyzését nyilvánosan(!) megosztani a saját idővonaladon legkésőbb szeptember 12-én déli 12 óráig. Nincs is ennél egyszerűbb, igaz? Akkor ne habozz te sem, játékra fel!


Ha mégsem te lennél Fortuna kegyeltje, akkor jegyek még mindig megvásárolhatók elővételben az RMDSZ szatmári székházában, a Mihai Viteazu u. 10 sz. alatt minden hétköznap 9:00 és 16:00 óra között. Az egyszemélyes belépőjegy ára 35 RON, további információkért hívd bátran a 0799 857 996-os telefonszámot.


Az időpont változatlan, azaz szeptember 18., 17 óra 30 perc, a helyszín pedig a G. M. Zamfirescu Művelődési Ház. Ne maradj otthon te sem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: