2017-11-17 09:56:05• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőjegyet az Anconai szerelmesekre!

December 9-én egy nagyszerű zenés komédival, az Anconai szerelmesekkel érkezik városunkba a Veres1Színház. Most itt a lehetőség, hogy te is részt vegyél a húsz éve töretlen népszerűségnek örvendő darab szatmári bemutatóján.

A csipetnyi erotikával és bőséges humorral fűszerezett darabban a néző egy olaszországi kisváros hétköznapjaiba csöppen, itt ismerheti meg a hősszerelmest, Don Tomaót, aki egykori és jelenlegi szeretőjével, valamint enyhén beszédhibás lányával él a városban. A történet során menetrend szerint érkeznek az újabb és újabb szereplők, egy szerelmi bánatát élő gyakorló alkoholista, egy vándormuzsikus, aki nem bírja a közönséget és egy szerzetesnek öltöző fiatal lány. És ha maguktól nem keverednének eléggé össze a szálak, Don Tomao gondoskodik arról, hogy az elmaradhatatlan happy end előtt még bőven legyen min kacagnunk. A szereposztásról bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.
 

Ha szeretnél nyerni egy egyszemélyes belépőjegyet a decemberi 9-i, 19 órától kezdődő Anconai Szerelmesekre, nincs más dolgod, mint ennek a cikknek a facebook bejegyzését nyilvánosan megosztani a saját adatlapodon. Amennyiben megtetted ezt, küldj egy üzenetet a telefonszámoddal vagy e-mail címeddel a Szatmár.ro facebook oldalára, hogy értesíteni tudjunk, ha neked kedvez a szerencse. A nyereményjáték november 24-ig tart. A hat nyertes nevét a Szatmár.ro-n tesszük közzé és az elküldött elérhetőségen értesítjük őket a nyeremény átvételének módjáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: