2012-07-25 13:04:01• hírek • Póti Orsolya

Nyerj belépőjegyet a VIII. Viking Moto Partyra!

Hatalmas buli veszi kezdetét augusztus 3-án Mezőpetriben, ugyanis a Szatmát megyei település több száz motoros találkozójának ad otthont. Ha Te sem akarsz kimaradni a buliból, akkor vegyél részt a Szatmár.ro és a Viking Motoros Klub közös nyereményjátékán. Ha szerencséd van két személyre szóló belépőt nyerhetsz!

A VIII. Viking Moto Partyt a már megszokott jó hangulattal várja a kikapcsolódni vágyókat augusztus 3-4. között. Remek zenekarok, hajnalig tartó buli, jobbnál jobb sörsátrak, motoros vetélkedők és szórakoztató programok várnak mindazokra, akik kilátogatnak Mezőpetribe. A település immár ötödik alkalommal ad otthont a motorosok találkozójának.

A szervezők idén is egész napos programmal készülnek. A motorral érkezők több vetélkedőre is benevezhetnek, hiszen idén is megszervezik a motorszépségversenyt, a különböző motoros ügyességi vetélkedőket, mint a lassúsági verseny és a hangerőmérés, de mindemellett lesz beerjumping, szkander, baltadobálás, hordógurítás és paintball is. A látogatókat tetováló- és piercingsátor  várja: idén is a magyarországi K-Roy-t hívták meg az eseményre.

Természetesen a nagy népszerűségnek örvendő vizes póló verseny sem marad ki a szombati nap programjából. A versenyben résztvevő hölgyek egy Viking MC pólóval, értékes nyereményekkel és meglepetésajándékkal lesznek gazdagabbak.



Esténként jó koncertek,  Erotic Live Show  és hatalmas buli várja a szórakozni vágyókat. A rendezvényre az egy napra szóló belépőjegy ára 25 lej, a két napra szóló jegyár pedig 40 lej.

Amennyiben részt szeretnél venni a Szatmár.ro és a Viking Motoros Klub közös nyereményjátékán, csupán fel kell sorolnod a rendezvényen fellépő együttesek közül hármat. A tippeket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk augusztus 1-ig, szerda délig. Az e-mailben kérjük tüntesd fel a teljes neved és a telefonszámod.

A játékban résztvevők között három darab, két személyre - a rendezvény teljes időtartamára - szóló belépőt sorsolunk ki. A nyerteseket telefonon értesítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: