2016-10-04 15:47:25• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőjegyet a Nemdisznóláb humorestre

Október 12-én, szerdán, 19 órakor a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában mutatják be a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter új humorestjét.

"Idén is nagyon hülye címet választottunk az új turnénknak - ez a Szomszédnéni és Felméri Péter esteknél már hagyomány -, "Nemdisznóláb" címmel tudtommal még senki sem lépett színpadra. Most, amikor mindenki búcsúkoncertet ad és felbomlik, mi úgy gondoltuk, hogy inkább összeállunk, és baráti jobbot meg egy egész estés kabarét nyújtunk a közönségnek." - nyilatkozta Bálint Ferenc, a Karinthy-gyűrűs Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat tagja.

„Az új estünkben néhány fontos információt is meg szeretnénk osztani a közönséggel, az elsőt és talán az egyik legfontosabbat már a plakáton eláruljuk, miszerint a kezünk nem disznóláb.  Ezt mutatjuk is, a plakáton szám szerint kilenc kezünk van, így az idei turnéban még többet fogunk gesztikulálni, mint eddig." - tette hozzá Tóth Szabolcs.

„A tavalyi turnéban három emberre hat kéz jutott, így idén 50%-kal nőtt a kezek száma, amit sikernek könyvelünk el" - folytatta Bálint.

Komolyra fordítva a szót, Felméri Péter, a Showder Klub sztárja, izgatottan várja a legújabb találkozást: „Amikor 2013-ban útnak indítottuk az első Erdély-turnénkat, még nem tudtuk, hogy mekkora lendületet ad nekünk egy ilyen körút, amin minden nap más városban léphetünk fel. Azóta ez már a negyedik turnénk és egyre jobban élvezzük. Mindegyikre új poénokat írtunk, és nem lesz ez másként idén se. Már izgatottan várom, hogy újra útnak induljunk és elmesélhessem a közönségnek a legújabb történeteimet."

Jegyeket elővételben az RMDSZ székházban (Mihai Viteazul/Rákóczi utca 10. szám, 9-16 óra között), illetve a szabad helyek függvényében az  előadás előtt lehet váltani a helyszínen. Az egész estés kabaréra a belépő ára 25 lej.

Nyerj jegyet a humorestre

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán négy darab egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a humorestre. A nyereményért nem kell egyebet tenned, csak megírnod, a három fellépő humorista közül ki a kedvenced? A leveleket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk október 11-én délig. A levélben mindenképp szerepeljen a telefonszámod, hiszen a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: