2009-07-02 19:47:00• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőjegyet

Igazi rockzene kedvelő vagy?Ha igen akkor nem hagyhatod ki a Samfest Rock fesztivált, ahol idén tizenöt rockegyüttes lép színpadra. Játssz velünk és nyerj belépőt a környék legnagyobb rockeseményére.

Július 10 és 11-én, a szatmárnémeti strand területén zajlik az ötödik alkalommal megszervezésre kerülő Samfest Rock fesztivál, amelyet a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával a G.M.Zamfirescu Kultúrház a Szatmári Kulturális Napok keretében bonyolít le.

A fesztiválra egy napos belépőt 35 lejért lehet váltani, míg a rendezvény mindkét napján való részvétel 50 lejbe kerül. A Szatmár.ro legújabb nyereményjátéka során három darab 50 lej értékű, egyenként két személy belépésére jogosító utalványt sorsolunk ki. Ha tudod, hogy milyen rokoni szál van a fellépők sorában lévő Moby Dick együttes két alapítótagja között, küld be nekünk a megfejtést a jatek@szatmar.ro e-mail címre, hogy részt vehess a belépőjegyek kisorsolásán.

Ízelítő a Samfest Rock kínálatából: hazánkba érkezik a svéd Evergrey, a német Agathodaimon, az olasz Graveworm és a Rev-o, illetve a norvég Communic is. Magyarországról a Moby Dick együttesek lép fel - a Subscribe ugyanis utolsó pillanatban lemondta a koncertet. A hazai rockzenekarok közül is a legnépszerűbb együttesek koncerteznek, itt lesz: a Negura Bunget, a Implant Pentru Refuz, a Bucovina, a Deity, a Truda, a Trooper, a Florian Band, illetve a Ramm-brandt is.

A megfejtéseket július 9-ig várjuk, amikor is közzétesszük a szerencsés nyerteseket. Mindenkinek sok sikert!


Belépőket sorsolunk ki a július 10-11 között zajló Samfest Rock fesztiválra.
Játssz velünk, ha tudod, hogy milyen rokoni szál van a fellépők sorában lévő Moby Dick együttes két alapítótagja között


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: