2010-08-30 15:29:07• hírek • Szatmár.ro

Nyerj állatkerti belépőt a Sóstó Zoo-ba

A Szatmár.ro hírportál és a Nyíregyházi Állatpark közös nyereményjátékán most kétszemélyes belépőt nyerhetsz magyarország legszebb vadasparkjába, a Sóstó Zoo-ba.

Az állatvilág iránt érdeklődők, gyerekek, sőt családok számára nincs is jobb hétvégi kikapcsolódás egy állatkert-látogatással összekötött kirándulásnál. Szatmárnémetitől valamivel több mint egy órás autóútra található, Nyíregyháza központjától öt kilométerre a nagy hírű Nyíregyházi Állatpark. A sóstói üdülőövezetben található létesítmény egy szinte háborítatlan környezetben, egy tölgyerdőben kapott otthont, a gondozók pedig mindent megtesznek azért, hogy itt a legtávolabbról érkezett egzotikus állatok is otthon érezzék magukat. Ugye könnyű elképzelni egy sétát a kifutók közötti úton, a kellemes szeptemberi napsütésben?

Az Állatparkot azoknak is ajánlani tudjuk, akik tavaly már látták az állatsereget, idén ugyanis rengeteg újításra került sor. Megnyílt a Zöld Piramis Óceánáruim, amelyben egzotikus halakkal, sőt cápákkal találkozhatunk karnyújtásnyi távolságra, emellett új állatok érkeztek és jókat nevethetünk az idén a parkban született csöppségek életének különböző mozzanatain is.

A Szatmár.ro és a Nyíregyházi Állatpark közön nyereményjátékán most öt darab, kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a Sóstó Zoo-ba. A játékon való részvételhez csupán egy kérdésre kell válaszolni: Hogy hívják a Nyíregyházi Állatpark komodói varánusz- párt? Ha a kérdés kicsit nehéznek tűnik, itt találtok egy kis segítséget. Annyit még segítenénk, hogy a sárkányok ezév februárjában érkeztek Nyíregyházára.

A helyes választ tartalmazó e-mail a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk szeptember 12-én 20 óráig. Az eredményhírdetésre szeptember 13-án fog sor kerülni. A levélben mindenképp fel kell tüntetni a játékos nevét és telefonszámát. Sok szerencsét mindenkinek!


Élmény a látogatás a Sóstó Zoo-ba
Élmény a látogatás a Sóstó Zoo-ba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: